ASMENINĖS ŠVENTĖS

Planuojate iškilmingą progą? O galbūt ruošiate jaukų pasibuvimą savo namų erdvėje: terasoje, svetainėje sodyboje ar tiesiog natūralioje gamtoje pušų paunksnėje šalia tvenkinio? Pasirūpinsime Jūsų švente pagal Jūsų poreikius: 

Pritaikysime Jūsų erdves pagal šventės tematiką

Organizuosime ir koordinuosime šventės sklandžią eigą;

Pasirūpinsime dekoracijomis ir estetiškai patiektomis vaišėmis;

Esant poreikiui galime padėti rasti patalpas šventei, suorganizuoti transportą,
DJ, aptarnaujantį personalą, renginio vedėją, fotografą ar papildomas pramogas;

Po šventės pasirūpiname erdvių sutvarkymu.

Namų
restoranas

Kartais savi namai tampa jaukiausia vieta švęsti, tad padėsime sukurti įsimintiną šventę jūsų namuose, paverčiant šią erdvę jaukiausiu namų restoranu: šventiškai paserviruotas stalas, stilingos dekoracijos, gurmaniškas maistas ir aptarnaujantis personalas. O po šventės sutvarkyta erdvė. Viskas taip, kad galėtumėte be menkiausio rūpesčio mėgautis akimirkomis su artimaisiais ar draugais jaukaus pasibuvimo metu.

Iškilmingos
progos

Vestuvės, krikštynos, gimtadieniai ar draugų susiburimo vakarėliai – kiekviena proga ypatinga ir turinti savo temą, stilių ir tik jai būdinga aurą. Visgi, šventę bandant organizuoti savarankiškai kyla nemenki iššūkiai, nesklandumai ir nežinomybė. Su profesionalios komandos pagalba pasirūpinsime Jūsų švente nuo pradžios iki galo. Mėgaukitės kiekviena savo šventės akimirka, o rūpesčius palikite mums!

Dekoravimo paslauga
Šventės vietos, stalų dekoras

Tinkamai parinkti dekoro elementai šventei sukurs ypatingą atmosferą bei suteiks jai nuotaikos ir charakterio. Tai tarsi galimybė susikurti savo unikalų pasaulį – padaryti šventę tokią, apie kokią svajojate. Neribokite savęs ir savo svajonių, pasirūpinsime, kad viskas nuo aplinkos, maisto, gyvų gėlių kompozicijos, šventės kodo iki koncepcijos, sukurtų bendrą dermę ir atrodytų įspūdingai!

Susisiekime

+370 618 76 929

el.paštas

info@rutossvenciustudija.lt

Dirbame visoje Lietuvoje